Commax video interfon

Video interfon je najvažniji proizvod iz tvrtke Commax. Poznat je i proslavljem po svom izuzetnom i nagrađivanom dizajnu i nenadmašnoj kvaliteti.

Video interfon Commax

Video interfon Commax, odličan i pouzdan uređaj koji oplemenjuje svaki prostor u koji se ugradi

Tvrtka Commax proizvodi interfone i  video interfone već skoro 50 godina i danas sa sigurnošću možemo reći da proizvode najbolje interfone na svijetu. Bilo da vam je potreban mali i jednostavan portafonski sustav za jednog ili dva korisnika ili vam treba sustav za stambenu zgradu od 10 katova Commax ima rješenje. U ponudi su i mali i veliki sustavi. Commax omogućava kombinacije između audio i video portafona, Montaža je vrlo jednostavna a sustavi fleksibilni.

Dizajn, dizajn, dizajn…

U Commaxu se oduvijek najveća pažnja poklanja estetskoj komponenti uređaja. Iako je Commaxov glavni adut oduvijek bila izuzetna kvaliteteta i nenadmašna trajnost uređaja u modernom svijetu to jednostavno više nije dovoljno. Bez privlačnog dizajna koji će oplemeniti svaki prostor kvalitetan proizvod jednostavno nema šanse. Europski dizajneri zaslužni su za lijep, privlačan i umjetnički dojam Commax uređaja. Korejski proizvođač i europski dizajn = odličan i privlačan proizvod.

Produžena garancija

Commax nudi trogodišnju garanciju na sve portafone i videoportafone koji su kupljeni putem legalnih kanala distribucije. Produžena garancija na Commax uređaje obuhvaća sve eventualne kvarove (i njihovo besplatno otklanjanje) na uređajima koji bi eventualno nastali pri normalnom i svakodnevnom radu uređaja sve dok se on koristi u svrhe za koje je namjenjen. Naravno, očekuje se da je uređaj montiran pravilno i u skladu sa uputama proizvođača. Video interfon marke Commax gotovo nikada ne treba garanciju jer jednostavno uvijek besprijekorno radi…

Commax ponuda

Nudimo video portafone i portafone vrhunske kvalitete i lijepoga dizajna koji će vjerno služiti kroz dugi niz godina i koji će vas iznova oduševljavati svojom kristalnom slikom i besprijekornim zvukom. Sljedite neki od donjih linkova za dodatne informacije :

Ili nas nazovite ako imate neka pitanja… 😉

Video interfon iz Commaxa : odlično rješenje