Video interfon Commax CDV-71BE

Video interfon Commax CDV-71BE

Commax CDV-71BE monitor sa  7 inch  LCD ekranom i ugrađenom videomemorijom za 128 fotografija. Ovaj Commax video monitor portafon se uklapa u sve interijere. Podržava do 4 vanjske jedinice.

Usporedi

Opis

Video interfon Commax CDV-71BE

Commax CDV-71BE monitor sa  7 inch  LCD ekranom i ugrađenom videomemorijom za 128 fotografija.

Slike iz memorije se mogu pregledati po šest na jednom ekranu ili pojedinačno. Omogućava priključenje do 4 ulazna uređaja (sve moguće kombinacije vanjskih jedinica i CCTV kamera), upravljanje preko OSD menija, priključak za dodatne slušalice na istoj adresi (npr. za interkom komunikaciju između katova kuće ili ureda). Nadžbukna montaža sa čeličnim montažnim okvirom (nalazi se u kutiji).

  • Monitor:  u boji 7 inch  (17,8 cm) LCD (LED)
  • do 4 kamere (kombinacije CCTV kamera i vanjskih jedinica)
  • priključenje slušalica DP-4VHP
  • videomemorija za čuvanje do 128 slika
  • dimenzije: 314 × 173 × 53 mm
  • napajanje: 230 V AC (uz mogućnost zamjene napajanja na 17 – 30 V AC / DC)

Commax CDV-71BE odličan video portafon za 4 pozivne jedinice

Trogodišnja garancija na sve Commax uređanje

Svi Commax portafoni i video portafoni imaju trogodišnje jamstvo kojim se jamči ispravno funkcioniranje uređaja u ovom izuzetno dugom jamstvenom periodu. Commax uređaji izrađuju se sa najvećom pažnjom i uz iznimno strogu i restriktivnu kontrolu kvalitete u svakom koraku proizvodnje. Portafonski i videoportafonski sustavi iz Commaxa projektirtani su za dugotrajan i pouzdan rad kroz dugi niz godina. Trogodišnje jamstvo samo je potvrda iznimne kvalitete uređaja koji se po mnogo čemu (a ne samo sa trostrukom garancijom) izdiže znatno iznad konkurencije. Ako vas zanima više o Commax garanciji sljedite ovaj link.

Univerzalno napajanje Commax videoportafonskih monitora (230 VAC ili 17-30 VDC)

Commax monitori za videoportafonske sustave predviđeni su za napajanje 230 VAC ili 17-30 VDC. Svaka unutarnja jedinica napaja se posebno (230 VAC) ili iz centralnog napajača (17-3/ VDC). Ovakav način napajanja videoportafonskog monitora osigurava 100 % stabilan rad sustava bez ikakvih smetnji. Commax već pola stoljeća inzistira na ultimativnoj kvaliteti, stabilnosti i dugotrajnosti opreme koju proizvodi i nudi svojim korisnicima. Jedan od glavnih i najvažnijih uvjeta da bi to bilo moguće je kvalitetno i pouzdano napajanje sustava. U slučaju da želite saznati više o napajanju Commax videoportafona sljedite ovaj link.

Posebna pažnja posvećena dizajnu uređaja

Commaxovi dizajneri stvorili su jedan vrlo prepoznatljiv vizualni identitet koji je internacionalno prepoznat i nagrađnen brojnim nagradama na nekoliko međunarodnih izložbi i sajmova. U Commaxu je odavno postalo jasno da superiorna kvaliteta proizvoda i nenadmašna dugotrajnost jednostavno više nisu dovoljni za svjetski vrh. Stoga se u posljednih dvadesetak godina jednaka pažnja poklanja dizajnu uređaja i umjetničkoj noti koju takav dizajn nosi sa sobom.

Uputite nam pitanje

Ako imate bilo kakvih dvojbi o načinu funkcioniranja Commax portafonske ili videoportafonske opreme mi smo tu da razjasnimo sve nejasnoće koj bi eventualno mogle nastati ili da riješimo probleme koji vas muče. Ako nam želite postaviti bilo kakvo pitanje sljedite ovaj link.

Kompaktan uređaj vrhunskoga dizajna

Dodatne informacije

IZVOR NAPAJANJA

230 VAC

NAMJENA

Videoportafoski monitor

NAČIN OŽIČENJA

4 vodiča

Boja

Način komunikacije

Broj vanjskih jedinica

Sustav upravljanja

Monitor

Preuzimanja

Commax upute za instalaciju i korištenje CDV 71BE (EN)

Smjernice za pravilno priključenje Commax videoportafonskih sustava (HR)

Opće kratke upute za spajanje Commax portafona (HR)

Opća shema spajanja Commax videoportafna

Shema spajanja elektromehaničke brave

Dimenzije jedinice Commax CDV-71BE

Shema spajanja Commax CDV-71BE sa dvije vanjske jedinice i dvije kamere

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Video interfon Commax CDV-71BE”