Video interfon Commax CDV-43MH bijeli

Usporedi

Opis

Video interfon Commax CDV-43MH bijeli

Monitor video portafona opremljen slušalicom te sa prednjim panelom zrcalnog izgleda. Spajanje dodatne CCTV kamere i / ili druge vanjske jedinice. Ovaj monitor omogućava internu komunikaciju sa drugim monitorom unutar iste jedinice kao i sa dodatnom slušalicom DP-4VHP.
  • Display: 4.3″ (10,9 cm) LCD Fine View LED
  • Kapacitet vanjskih jedinica: 2
  • Napajanje:
    CDV-43MH: 230 V AC / 50 Hz
    CDV-43MH (DC): 17-30 V AC / DC
  • Dimenzije: 230 × 180 × 41 mm

Trogodišnja garancija na sve Commax uređaje

Svi Commax portafoni i video portafoni imaju trogodišnje jamstvo kojim se jamči ispravno funkcioniranje uređaja u ovom izuzetno dugom jamstvenom periodu. Commax uređaji izrađuju se sa najvećom pažnjom i uz iznimno strogu i restriktivnu kontrolu kvalitete u svakom koraku proizvodnje. Portafonski i videoportafonski sustavi iz Commaxa projektirani su za dugotrajan i pouzdan rad kroz dugi niz godina. Trogodišnje jamstvo samo je potvrda iznimne kvalitete uređaja koji se po mnogo čemu (a ne samo sa trostrukom garancijom) izdiže znatno iznad konkurencije. Ako vas zanima više o Commax garanciji sljedite ovaj link.

Problematika napajanja Commax sustava

Videoportafonski monitori iz Commax palete predviđeni su za napajanje direktno iz javne elektroenergetske mreže (230 VAC). Radi fleksibilnosti i jednostavnosti montaže (naročito ako se mjenja postojeći sustav drugog proizvođača – što je vrlo čest slučaj) svi Commax monitori video portafona mogu se jednostavno prepraviti za rad na 17-30 VDC (tipično 24 VDC). U ovom slučaju koristi se centralno napajanje za nekoliko monitora video portafona. Više o napajanju video portafona naći ćete ovdje.

Naročit dizajn Commax videoportafona

Za izuzetan dizajn Commax video portafonskih monitora i općenito Commax komunikacijske opreme zaslužan je tim talijanskih dizajnera koji se već duži niz godina brinu o vizualnom identitetu Commax opreme a za svoj izniman rad primili su brojna međunarodna priznanja. Video portafonski monitor Commax osim izuzetne funkcionalnosti ima namjeru oplemeniti i uljepšati svaki prostor u koji se ugradi. Commax dizajn je svakako na tom tragu…

Pitajte nas

Commax stručnjaci stoje vam na raspolaganju ako imate bilo kakvo pitanje o Commax portafonskim i videoportafonskim sustavima ili pojedinim elementima sustava. Slijedite ovaj link i popunite formu za postavljanje pitanja.

Dodatne informacije

Boja

Broj vanjskih jedinica

Monitor

Način komunikacije

Napajanje

Sustav upravljanja

Tip vanjske jedinice

Tip sustava

Preuzimanja

Commax upute za instalaciju i korištenje CDV 43MH (EN)

Smjernice za pravilno priključenje Commax videoportafonskih sustava (HR)

Opće kratke upute za spajanje Commax portafona (HR)

Opća shema spajanja Commax videoportafna

Shema spajanja elektromehaničke brave

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Video interfon Commax CDV-43MH bijeli”