Video interfon Commax CDV-43M plavi

Usporedi

Opis

Video interfon Commax CDV-43M plavi

Dizajnerski video portafon sa kromiranim prednjim panelom. Moguće je spajanje dodatne CCTV kamere i / ili druge vanjske jedinice. Ovaj monitor omogućava internu komunikaciju sa drugim monitorom unutar iste jedinice kao i sa dodatnom slušalicom DP-4VHP.
  • Display: 4.3″ (10,9 cm) LCD Fine View LED
  • Kapacitet vanjskih jedinica: 2
  • Memorija za fotografije: ne
  • Napajanje:
    CDV- 43M: 230 V AC / 50 Hz
    CDV-43M (DC): 17-30 V AC / DC
  • Dimenzije: 180 × 180 × 28 mm

Trogodišnja garancija na Commax opremu

Na sve Commax uređaje koji su nabavljeni kroz legalne prodajne kanale i montirani od strane licenciranih stručnjaka Commax nudi garanciju u trajanju od čak tri godine od dana montaže sustava. Commax oprema je izuzetno kvalitetna i dugotrajna i sigurni smo da će ispravno funkcionirati i dugi niz godina nakon isteka garancije. Za više detalja u vezi garancije slijedite ovaj link.

Napajanje Commax sustava

Videoportafonski monitori iz Commax palete predviđeni su za napajanje direktno iz javne elektroenergetske mreže (230 VAC). Radi fleksibilnosti i jednostavnosti montaže (naročito ako se mijenja postojeći sustav drugog proizvođača – što je vrlo čest slučaj) svi Commax monitori video portafona mogu se jednostavno prepraviti za rad na 17-30 VDC (tipično 24 VDC). U ovom slučaju koristi se centralno napajanje za nekoliko monitora video portafona. Više o napajanju video portafona naći ćete ovdje.

Posvećenost dizajnu

Osim besprijekorne funkcionalnosti i dugotrajnosti naših uređaja za komunikaciju Commax naročitu pažnju posvećuje i dizajnu svojih uređaja. Svaki Commax videoportafonski monitor dizajniran je sa najvećom pažnjom i definitivno unosi dašak umjetnosti i oplemenjuje svaki prostor u koji se ugradi.

Pitajte nas

Commax stručnjaci stoje vam na raspolaganju ako imate bilo kakvo pitanje o Commax portafonskim i videoportafonskim sustavima ili pojedinim elementima sustava. Slijedite ovaj link i popunite formu za postavljanje pitanja.

Dodatne informacije

Boja

Monitor

Napajanje

Način komunikacije

Sustav upravljanja

Tip sustava

Tip vanjske jedinice

Broj vanjskih jedinica

Preuzimanja

Commax upute za instalaciju i korištenje CDV-43M (EN)

Smjernice za pravilno priključenje Commax videoportafonskih sustava (HR)

Opće kratke upute za spajanje Commax portafona (HR)

Opća shema spajanja Commax videoportafna

Shema spajanja elektromehaničke brave

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Video interfon Commax CDV-43M plavi”