Video interfon Commax CDV-43KM

Usporedi

Opis

Video interfon Commax CDV-43KM

Monitor video portafona sa opcijom snimanja na SDHC mamorijsku karicu j jednim ulazom za vanjsku jedinicu. Ovaj monitor omogućava internu komunikaciju sa drugim monitorom unutar iste jedinice kao i sa dodatnom slušalicom DP-4VHP.

  • Display: 4.3″ (10,9 cm) LCD Fine View LED
  • Kapacitet vanjskih jedinica: 1
  • Memorija za slike: SDHC memorijska kartica
  • Napajanje:
    CDV- 43K M: 230 V AC / 50 Hz
    CDV-43KM (DC): 17-30 V AC/DC
  • Dimenzije: 157 × 167 × 42 mm

Tri godine garancije na sve Commax uređaje

Commax nudi garantni rok od čak 3 godine za sve portafone i video portafone koji su nabavljeni kroz legalne kanale distribucije Commax uređaja te ugrađeni u skladu sa pravilima struke i od ovlaštenih tehničara. Više o garanciji na Commax uređaje pročitajte ovdje.

Posebna pažnja posvećena dizajnu uređaja

Commaxovi dizajneri stvorili su jedan vrlo prepoznatljiv vizualni identitet koji je internacionalno prepoznat i nagrađnen brojnim nagradama na nekoliko međunarodnih izložbi i sajmova. U Commaxu je odavno postalo jasno da superiorna kvaliteta proizvoda i nenadmašna dugotrajnost jednostavno više nisu dovoljni za svjetski vrh. Stoga se u posljednih dvadesetak godina jednaka pažnja poklanja dizajnu uređaja i umjetničkoj noti koju takav dizajn nosi sa sobom.

Problematika napajanja Commax sustava

Videoportafonski monitori iz Commax palete predviđeni su za napajanje direktno iz javne elektroenergetske mreže (230 VAC). Radi fleksibilnosti i jednostavnosti montaže (naročito ako se mijenja postojeći sustav drugog proizvođača – što je vrlo čest slučaj) svi Commax monitori video portafona mogu se jednostavno prepraviti za rad na 17-30 VDC (tipično 24 VDC). U ovom slučaju koristi se centralno napajanje za nekoliko monitora video portafona. Više o napajanju video portafona naći ćete ovdje.

Očekujemo vaša pitanja

Ako imate bilo kakvo pitanje ili dvojbu u vezi odabira, funkcioniranja ili ugradnje Commax portafonskih ili videoportafonskih sustava pozivamo vas da nam se javite. Za slanje upita koristite ovaj link. Naš stručni tim će odgovoriti na svako vaše pitanje u najkraćem mogućem roku.

Dodatne informacije

Boja

Broj vanjskih jedinica

Monitor

Način komunikacije

Sustav upravljanja

Napajanje

Tip sustava

Tip vanjske jedinice

Preuzimanja

Commax upute za instalaciju i korištenje CDV 43KM (EN)

Smjernice za pravilno priključenje Commax videoportafonskih sustava (HR)

Opće kratke upute za spajanje Commax portafona (HR)

Opća shema spajanja Commax videoportafna

Shema spajanja elektromehaničke brave

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Video interfon Commax CDV-43KM”