Video interfon Commax CDV-1024MA

CDV-1024MA je luksuzna unutarnja jedinica superiornih mogućnosti koja će svojim dizajnom upotpuniti svaki interijer. LCD ekran u boji 10″ i s FullHD rezolucijom. Ima ulaza za 4 kamere. Sustav je moguće prošiti do 4 monitora za internu komunikaciju. Vrhunski primjer modernog monitora video portafonskih sustava .

Usporedi

Opis

Luksuzni monitor CDV-1024MA

Ovaj monitor video portafonskog sustava proteže se čak 10″ (25,4 cm) i to sa FullHD rezolucijom. Omogućava priključenje dodatnih kućnih slušalica, dvije pozivne jedinice i čak 2 vanjske FullHD AHD kamere. Može se dodati više monitora ili slušalica, sa međusobnom internom komunikacijom. Ekran je naravno u boji, HD rezolucije sa direktnim LED pozadinskim osvjetljenjem i tehnologijom IPS. Metalna prednja maska, kombinacija bijele i biserne boje, moderan dizajn. Ima video ulaze za ukupno 4 kamere (za 2 vanjske jedinice video portafona i za dvije  AHD/CCTV kamere FullHD 2Mpix). Sustav se može proširiti do 4 monitora sa međusobnom internom komunikacijom. Pritiskom na zvono pokazati će se kadrovi sa sve 4 kamere, ako su priključene. Detekcija pokreta sa kamere po izboru. Čuvanje fotografija i video zapisa na MicroSD memorijskoj kartici (ne dobija se uz monitor). Tonovi zvona se biraju pomoću menija.

Dimenzije: 308 x 213 x 25 mm.

Napajanje: 230V

Tri godine garancije na sve Commax uređaje

Commax nudi garantni rok od čak 3 godine za sve portafone i video portafone koji su nabavljeni kroz legalne kanale distribucije Commax uređaja te ugrađeni u skladu sa pravilima struke i od ovlaštenih tehničara. Više o garanciji na Commax uređaje pročitajte ovdje.

Posebna pažnja posvećena dizajnu uređaja

Commaxovi dizajneri stvorili su jedan vrlo prepoznatljiv vizualni identitet koji je internacionalno prepoznat i nagrađen brojnim nagradama na nekoliko međunarodnih izložbi i sajmova. U Commaxu je odavno postalo jasno da superiorna kvaliteta proizvoda i nenadmašna dugotrajnost jednostavno više nisu dovoljni za svjetski vrh. Stoga se u posljednih dvadesetak godina jednaka pažnja poklanja dizajnu uređaja i umjetničkoj noti koju takav dizajn nosi sa sobom.

Problematika napajanja Commax sustava

Video portafonski monitori iz Commax palete predviđeni su za napajanje direktno iz javne elektroenergetske mreže (230 VAC). Radi fleksibilnosti i jednostavnosti montaže (naročito ako se mijenja postojeći sustav drugog proizvođača – što je vrlo čest slučaj) svi Commax monitori video portafona mogu se jednostavno prepraviti za rad na 17-30 VDC (tipično 24 VDC). U ovom slučaju koristi se centralno napajanje za nekoliko monitora video portafona. Više o napajanju video portafona naći ćete ovdje.

Očekujemo vaša pitanja

Ako imate bilo kakvo pitanje ili dvojbu u vezi odabira, funkcioniranja ili ugradnje Commax portafonskih ili videoportafonskih sustava pozivamo vas da nam se javite. Za slanje upita koristite ovaj link. Naš stručni tim će odgovoriti na svako vaše pitanje u najkraćem mogućem roku.

Dodatne informacije

Boja

,

Broj vanjskih jedinica

Monitor

CCTV kamere

2

Način komunikacije

Sustav upravljanja

Napajanje

Tip sustava

Tip vanjske jedinice

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Video interfon Commax CDV-1024MA”