Video interfon Commax CDV-1020AQ

Video interfon Commax CDV-1020AQ

Jedinstveni model Commax video interfon sa luksuznim dizajnom i touch screen monitorom, koji povezuje nekoliko vrlo interesantnih funkcija u jedan uređaj. Odličan Commax video portafon.

Usporedi

Opis

Video interfon Commax CDV-1020AQ

** Ovaj uređaj se više ne proizvodi**
Zamjenski uređaj istih/sličnih specifikacija : CDV-1024MA koji možete pronaći na ovom linku.

Jedinstveni model Commax CDV-1020AQ video interfon sa luksuznim dizajnom i touch screen monitorom, koji povezuje nekoliko vrlo interesantnih funkcija u jedan uređaj.

Suptilan i superioran  dizajn uređaja je pojačan u prednjem dijelu poliranim aluminijem.

Ovaj uređaj ima sve karakteristike videointerfona, jednostavnog sustava videonadzora a može raditi i kao fiksni (kućni) telefon.

 • Monitor :  u boji 10,2 inch  (26 cm)
 • Upravljanje dodirom (touchscreen)
 • Do 4 ulazna uređaja (CCTV kamere ili vanjske jedinice)
 • Quad prikaz priključenih kamera
 • Priključenje do 4 bežična telefona CDT-180
 • Handsfree komunikacija
 • Priključenje fiksne telefonske linije
 • Video memorija za 56 slika za priključene kamere
 • Srebrna boja
 • Dimenzije: 318 × 215 × 35 mm
 • Napajanje: 230V (AC) ili prepravak uređaja na napajanje 17-30 V (AC/DC)

Commax CDV-1020AQ je uređaj koji će vas sigurno oduševiti i sa njim ćete biti zadovoljni.

Funkcija video interfona:

Kada se pozvoni, na velikom 10,2 inch  monitoru se pojavljuje slika svih priključenih kamera. Korisnik tada na monitoru vidi vidi pozivatelja (osobu koja zvoni na vrata) i slike sa svih priključenih kamera.. Nadalje, korisnik može, ako to želi, ostvariti audio komunikaciju sa pozivateljem te po potrebi otvoriti vrata, čime se omogućuje ulazak posjetitelja. Kod svakog zvonjenja slike sa vanjske jedinice i slike sa spojenih CCTV kamera spremaju se u internoj video memoriji uređaja sa datumom i vremenom događaja.

Naknadno pregledavanje slika :

Korisnik može naknadno pregledatii slike nastale u vremenu kada nije bio kod kuće ili u uredu. Video memorija ima kapacitet 56 slika. Najstarije slike automatski prepisuju nove slike.

Funkcija jednostavnog videonadzornog sustava:

Na CDV-1020AQ je moguće priključiti do 4 izvora slike: npr. jednu vanjsku jedinicu i do tri CCTV kamere, koje mogu biti raspoređene da prate događaje u okolini kuće (parking, ulaz, vrt, garažu i sl.). Slika iz ovih kamera se može u svakom momentu prikazati sa samo dva dodira na ekranu uređaja. Slika sa kamere se automatski pokazuje u quad režimu (četiri slike na jednom ekranu). Samo jedan dodir je dovoljan da se slika sa bilo koje kamere odmah poveća preko cijelog ekrana.Slike CCTV kamera koje se prikazuju na ekranu mogu se sačuvati u memoriji uređaja pritiskom na tipku za snimanje slike u memoriju.

Funkcija telefonskog aparata:

CDV-1020AQ omogućava priključenje fiksne telefonske linije (ili GSM komunikatora koji simulira funkcije fiksne linije). Kada se bira ova funkcija, na monitoru se pojavi telefonska tipkovnica i korisnik može birati telefonski broj – isto kao na klasičnom telefonskom aparatu.

Trogodišnja garancija na Commax opremu

Na sve Commax uređaje koji su nabavljeni kroz legalne prodajne kanale i montirani od strane licenciranih stručnjaka Commax nudi garanciju u trajanju od čak tri godine od dana montaže sustava. Commax oprema je izuzetno kvalitetna i dugotrajna i sigurni smo da će ispravno funkcionirati i dugi niz godina nakon isteka garancije. Za više detalja u vezi garancije slijedite ovaj link.

Napajanje Commax monitora za videoportafone

Commax monitori za videoporafone tvornički se isporučuju  sa napajanjem 230 VAC na svakoj jedinici. Svaki monitor se može prebaciti na napajanje 17-30 VDC i sustav se može centralno napajati. Commax sustav napajanja videoportafona osigurava njegovo dugotrajno i odlično funkcioniranje kroz dugi niz godina. Više o napajanju Commax videoportafona pročitajte ovdje.

Posebna pažnja posvećena dizajnu uređaja

Commaxovi dizajneri stvorili su jedan vrlo prepoznatljiv vizualni identitet koji je internacionalno prepoznat i nagrađnen brojnim nagradama na nekoliko međunarodnih izložbi i sajmova. U Commaxu je odavno postalo jasno da superiorna kvaliteta proizvoda i nenadmašna dugotrajnost jednostavno više nisu dovoljni za svjetski vrh. Stoga se u posljednih dvadesetak godina jednaka pažnja poklanja dizajnu uređaja i umjetničkoj noti koju takav dizajn nosi sa sobom.

Pitajte nas

Commax stručnjaci stoje vam na raspolaganju ako imate bilo kakvo pitanje o Commax portafonskim i videoportafonskim sustavima ili pojedinim elementima sustava. Slijedite ovaj link i popunite formu za postavljanje pitanja.

Ultimativan uređaj… Video interfon i malo umjetničko djelo…

Dodatne informacije

IZVOR NAPAJANJA

230 VAC

NAMJENA

Videoportafoski monitor

NAČIN OŽIČENJA

4 vodiča

Boja

Način komunikacije

Broj vanjskih jedinica

Monitor

Sustav upravljanja

Preuzimanja

Commax upute za instalaciju i korištenje CDV-1020AQ (EN)

Smjernice za pravilno priključenje Commax videoportafonskih sustava (HR)

Opće kratke upute za spajanje Commax portafona (HR)

Opća shema spajanja Commax videoportafna

Shema spajanja elektromehaničke brave

Dimenzije jedinice Commax CDV-1020AQ

Shema spajanja Commax CDV-1020AQ sa dvije vanjske jedinice i dvije kamere i telefonima

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Video interfon Commax CDV-1020AQ”