Video interfon Commax CDV-1020AE

Video interfon Commax CDV-1020AE

Commax CDV-1020AE  – luksuzni video portafon ima u potpunosti isti dizajn kao i top model CDV-1020AQ, ali na njega nije moguće priključiti bežične telefone CDT-180. Odličan i elegantan Commax video portafon.

Usporedi

Opis

Video interfon Commax CDV-1020AE

** Ovaj uređaj više nije dobavljiv**
Zamjenski uređaj istih/sličnih specifikacija : CDV-1024MA koji možete pronaći na ovom linku.

Luksuzni video portafon Commax CDV-1020AE ima u potpunosti isti dizajn kao i top model CDV-1020AQ, ali na njega nije moguće priključiti bežične telefone CDT-180.

Prikazivanje priključenih CCTV kamera realizira se pomoću ugrađene PIP funkcije (slika u slici).

Fronta je izrađena od poliranog aluminija i sadrži veliki i lijepi touch screen monitor. Lijep i moderan dizajn te umjetnička nota završne obrade svrstavaju ovaj luksuzni videointefon među vrlo poželjne i funkcionalne ukrase vašeg interijera.

Ugrađena je i odlična funkcija video memorije do 128 slika svih koja je vrlo poželjna i iskoristiva.

  • Monitor :  u boji 10,2inch  (26 cm) Upravljanje dodirom
  • Do 4 ulazna uređaja (CCTV kamere ili vanjsku jedinicui)
  • Prikaz više slika odjednom PiP (slika u slici)
  • Priključenje dodatne slušalice DP-4VHP
  • Handsfree komunikacija Video memorija za 128 slika
  • Srebrna boja
  • Dimenzije: 318 × 215 × 35 mm
  • Napajanje: 230V (AC) ili prepravak uređaja na napajanje 17-30 V (AC/DC)

Commax CDV-1020AE je top model video portafona namjenjen za birane prostore.

Funkcije video interfona:

Kada se pozvoni – pritisne dugme zvona na vanjskoj jedinici na vratima unutarnja jedinica se oglasi ugodnim tonom karakterističnim za Commax uređaje. Na ekranu video portafona se pojavljuje slika sa vanjskog panela a u režimu PiP slika sa  CCTV kamere, ako je priključena u sustav. Nakon  toga se može upravljati bravom na vratima ili kolnim ulazom. Korisnik ima pregled sa kamere na vanjskoj jedinica kao  i sa priključenih  CCTV kamera. Slika sa kamera se isključuje u momentu završetka audiokomunikacije.

Funkcija jednostavnog video nadzora :

Na Commax CDV-1020AE se mogu priključiti  dvije vanjske jedinice i dvije CCTV kamere.  Moguća je i kombinacija priključenih uređaja (npr. jedne vanjske jedinice i tri CCTV kamere). CCTV kamere, koje mogu biti raspoređene da prate događaje u okolini kuće (parking, ulaz, vrt, garažu i sl.). Slike sa CCTV kamera se  mogu jednostavno pohraniti pritiskom na komandu za snimanje.

Funkcije video memorije:

Commax CDV-1020AE ima funkciju video memorije koja omogućava automatsko i ručno spremanje snimaka u video memoriju (npr. posjetitelji koji su pozvonili dok korisnik nije bio u objektu). U automatskom režimu ove funkcije, video interfon uvijek prilikom zvonjenja spremi snimak sa kamere u svojoj memoriji . Svrha ove funkcije je da se dokumentiraju sve prethodne posjete. Npr. u periodu kada korisnik nije prisutan u kući, stanu ili uredu svako zvonjenje biti će evidentirano i spremljeno u memoriju. Ručni režim služi za čuvanje proizvoljnih snimaka. Pritiskom na komandu za spremanje slike sustav sprema sliku koja je trenutno na eranu u internu memoriju. Ova funkcija koristi se na način da korisnik sam pozove sliku sa kamera na ekran a onda istu može spremiti u video mamoriju. Svi snimci koji se  u video memoriji imaju vrijeme i datum kada su nastali.

CDV-1020AE ima kapacitet memorije za 128 snimaka. Kada se popuni memorija, najstarije snimke se automatski prepisuju novima.

Trogodišnja garancija na sve Commax uređaje

Na sve Commax portafononske i videoportafonske uređaje Commax daje trogodišnju garanciju. S obzirom da su svi uređaji iz široke Commax palete komunikacijskih uređaja izuzetno kvalitetni i izrađeni sa najvećom pažnjom trogodišnja garancija je logičan nastavak i potpuno prirodna stvar za Commax portafonske  i videoportafonske uređaje. Više o Commax garanciji pročitajte ovdje.

Napajanje Commax sustava

Videoportafonski monitori iz Commax palete predviđeni su za napajanje direktno iz javne elektroenergetske mreže (230 VAC). Radi fleksibilnosti i jednostavnosti montaže (naročito ako se mjenja postojeći sustav drugog proizvođača – što je vrlo čest slučaj) svi Commax monitori video portafona mogu se jednostavno prepraviti za rad na 17-30 VDC (tipično 24 VDC). U ovom slučaju koristi se centralno napajanje za nekoliko monitora video portafona. Više o napajanju video portafona naći ćete ovdje.

Posvećenost dizajnu

Osim besprijekorne funkcionalnosti i dugotrajnosti naših uređaja za komunikaciju Commax naročitu pažnju posvećuje i dizajnu svojih uređaja. Svaki Commax videoportafonski monitor dizajniran je sa najvećom pažnjom i definitivno unosi dašak umjetnosti i oplemenjuje svaki prostor u koji se ugradi.

Uputite nam pitanje

Ako imate bilo kakvih dvojbi o načinu funkcioniranja Commax portafonske ili videoportafonske opreme mi smo tu da razjasnimo sve nejasnoće koje bi eventualno mogle nastati ili da riješimo probleme koji vas muče. Ako nam želite postaviti bilo kakvo pitanje slijedite ovaj link.

Odličan uređaj koji bi svatko želi imati…

Dodatne informacije

IZVOR NAPAJANJA

230 VAC

NAMJENA

Videoportafonski monitor

NAČIN OŽIČENJA

4 vodiča

Boja

Način komunikacije

Monitor

Broj vanjskih jedinica

Sustav upravljanja

Preuzimanja

Commax upute za instalaciju i korištenje CDV 1020AE (EN)

Smjernice za pravilno priključenje Commax videoportafonskih sustava (HR)

Opće kratke upute za spajanje Commax portafona (HR)

Opća shema spajanja Commax videoportafna

Shema spajanja elektromehaničke brave

Dimenzije jedinice Commax CDV-1020AQ

Shema spajanja Commax CDV-1020AE sa dvije vanjske jedinice i dvije kamere

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Video interfon Commax CDV-1020AE”