Stabilizirani ispravljač DR-30-15

COMMAX izvor napajanja za DIN šinu
Istosmjerni izvor napajanja 15VDC 2A

Usporedi

Opis

Izvor napajanja za montažu na DIN šinu

Izvor napajanja za sustav portafona je ključan za pravilno i dugotrajno korektno funkcioniranje sustava kontrole pristupa ili video portafona i zato se izboru odgovarajućeg napajanja mora posvetiti puna pažnja.

DR-30-15

Stabilizirani ispravljač za Commax opremu  15 VDC 2A
(Istosmjerni izvor napajanja 15VDC 2A 30W)

Namjenjen za napajanje do Commax opreme

  • Ulazni napon: 80-230 VAC
  • Izlazni napon : 15 VDC
  • Max. struja : 2 A
  • Snaga : 30 W
  • Dimenzije: 90 x 22.5 x 100 mm

Općenito u stabiliziranim ispravljačima

Stabilizirani ispravljač za portafon namjenjen je napajanju sustava portafona ili video portafona korektno ispravljenom i stabiliziranom strujom kako bi sustav u svakom trenutku besprijekorno funkcionirao i davao željene (maksimalne) rezultate. Svaki elektronički sklop mora biti napojen električnom energijom a za njegovo ispravno funkcioniranje nužno je da to napajanje bude stabilno i kvalitetno napajanje. Stabilizirani ispravljač omogućava i osigurava dugotrajan i pouzdan rad elektroničkih sklopova pa je stoga vrlo važno da i sam bude vrlo kvalitetan i pouzdan. Kvalitetan stabilizirani ispravljač biti će u stanju godinama napajati sustav kontrole pristupa tj. portafona ili video portafona bez zastoja ili popratnih smetnji. Vrlo je važno prilikom odbira napajanja za sustav voditi računa o potrebama sustava i pravilno odabrati napajanje. Svaki pokušaj uštede na napajanju sustava bilo u smislu nedovoljne snage ili odabirom manje kvalitetnih ispravljača imati će za direktnu posljedicu povećani broj kvarova sustava i bitno skraćen životni vijek.

Naša ponuda  : Stabilan Izvor napajanja

Nudimo izvor napajanja prilagođen za Commax portafonske i video portafonske sustave sa potpunom garancijom kompatibilnosti. Stabilizirani ispravljači iz naše ponude namjenjeni su za montažu u razvodni ormar objekta na DIN šinu. Na ovaj način stabilizirani ispravljač je pravilno montiran, kvalitetno se hladi i jednostavno ga je priključiti i po potrebi prekontrolirati. Ako se stabilizirani ispravljač kojim se napaja sustav montira mimo razvodne kutije objekta on svakako treba biti smješten u zaštitnoj kupiji i propisno obilježen. Poželjno je osigurati ventilaciju u kutiji u kojoj je ugrađen ispravljač koji napaja sustav strujom. Treba izbjegavati montažu ispravljača za napajanje sustava van objekta.

Pitajte nas

Ako imate bilo kakvih nejasnoća oko pravilnog izbora stabiliziranog ispravljača pozivamo vas da nam se javite. Rado ćemo vam pomoći izabrati odgovrajuće napajanje (ispravljač) koji odgovara vašim potrebama i sa kojim će vaš sustav dugo i korektno raditi. Sljedite ovaj link.

Napajanje električne brave

Za napajanje brave izmjeničnom strujom koristite transformator za bravu. Sljedite ovaj link.

Dodatne informacije

Namjena

Pribor

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Stabilizirani ispravljač DR-30-15”