Dodatna slušalica Commax DP-4VHP

Dodatna slusalica Commax DP-4VHP

Dodatna slušalica koji se može priključiti na odabrane video interfone. Elegantna Commac dodatna slušalica.

Usporedi

Opis

Dodatna slušalica Commax DP-4VHP

Dodatna slušalica za video portafon namjenjena je priključenju na unutarnju jedinicu video portafona (monitor). Dodatna slušalica služi kao proširenje video portafonskog sustava (npr. na još jednu sobu). Dodatna slušalica ima funkcionalnost sličnu monitoru, pomoću nje se može razgovarati sa posjetiteljem, mogu se otvoriti ulazna vrata te omogućiti ulaz posjetitelju. Dodatna slušalica, naravno, nema ugrađen monitor i na njoj se posjetitelj ne vidi. Dodatna slušalica za video portafon u kombinaciji sa nekim videoportafonskim monitorima ima i mogućnost interne komunikacije između monitora i slušalice. Ovo je naročito korisno kada je slušalica montirana na drugoj etaži u odnosu na video monitor.

Dodatna slušalica za video portafon

Dodatne slušalice koje se u Commax sustavima spajaju na video portafonske monitore značajno doprinose funkcionalnosti sustava te ga čine još korisnijim i jednostavnijim za upotrebu. Spajanje slušalice na matični monitor izvodi se gotovo isto kao i spajanje monitora na vanjsku jedinicu. Pomoću jednostavnih konektora i četiri vodiča. Dodatna portafonska slušalica ne zahtjeva posebno napajanje jer se napaja iz glavnog monitora.

Izrada instalacije

Instalaciju za dodatnu slušalicu video portafonskog sustava uputno je položiti na isti način i u isto vrijeme kada se polaže i instalacija za ostatak sustava video portafona. Preporuča se korištenje UTP ili FTP kabela, baš kao i kod video portafonskog sustava. Ako se dodatna portafonska slušalica dodaje naknadno na već gotov i funkcionalan sustav potrebno je sustav ugasiti i odspojiti od napajanja dok se izvodi prikapčanje novoga dijela instalacije na već postojeću.

OmogDodatna slušalica za video portafonućava audio komunikaciju sa vanjskom jedinicom, interkom komunikaciju s priključenim video interfonom i upravljanje bravom na vratima.

  • Napajanje: iz video interfona
  • Dimenzije: 107 × 195 × 38 mm

Dodatna slušalica za video interfon. Odlična ideja…

Za kompatibilne monitore koji omogućavaju spajanje ove portafonsku slušalice sljedite ovaj link.

Garancija na Commax proizvode i iz ovoga segmenta je 3 godine od dana ugradnje od ovlaštenog Commax servisa.

Dodatne informacije

NAMJENA

Audio slušalica

NAČIN KOMUNIKACIJE

slušalica

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dodatna slušalica Commax DP-4VHP”