Commax CDV-70H

Portafonski paketi : audio i video portafoni

Portafonski paketi u Commax ponudi su popularan način nabave portafonske opreme. U ponudi su paketi portafonske i video portafonske opreme namijenjeni za opremanje zgrada. Kroz nekoliko jednostavnih paketa opreme Commax pokušava biti dostupniji za ugradnju u objekte novogradnje.

Paketi audio portafona

Paket A-M

Komplet za 16 korisnika  (stanova) sadrži vanjsku jedinicu sa 16 pozivnih tipki, 16 unutarnjih jedinica (slušalica), napajanje sustava portafona, upute.

Paket A-L

Komplet za 32 korisnika  (stanova) sadrži dva vanjska panela sa po  16 pozivnih tipki, 32 unutarnjih jedinica (slušalica), napajanje sustava portafona, upute.

Paket A-XL

Komplet za 48 korisnika  (stanova) sadrži tri vanjska panela sa po  16 pozivnih tipki, 48 unutarnjih jedinica (slušalica), napajanje sustava portafona, upute.

Paket A-XXL

Komplet za 64 korisnika  (stanova) sadrži četiri vanjska panela sa po  16 pozivnih tipki, 64 unutarnjih jedinica (slušalica), napajanje sustava portafona, upute.

Paketi video portafona

Paket V-M

Komplet za 16 korisnika video portafona sadrži vanjsku jedinicu sa kvalitetnom kamerom visoke rezoulucije i sa 16 pozivnih tipkala, 16 videoportafonskih monitora dijagonale 7 inch, pripadajućim napajanjem za vanjsku jedinicu i uputama za montažu. U paketu može biti bilo koji monitor iz FineView serije monitora za ekranom dijagonale 7 inch.

Paket V-L

Komplet za 32 korisnika video portafona sadrži dva vanjska panela sa kvalitetnom kamerom visoke rezoulucije sa po 16 pozivnih tipkala, 32 videoportafonskia monitora dijagonale 7 inch, pripadajućim napajanjem za vanjske jedinice i uputama za montažu. U paketu može biti bilo koji monitor iz FineView serije monitora za ekranom dijagonale 7 inch.

Paket V-XL

Komplet za 48 korisnika video portafona sadrži tri vanjska panela sa kvalitetnom kamerom visoke rezoulucije sa po 16 pozivnih tipkala, 48 videoportafonskia monitora dijagonale 7 inch, pripadajućim napajanjem za vanjske jedinice i uputama za montažu. U paketu može biti bilo koji monitor iz FineView serije monitora za ekranom dijagonale 7 inch.

Paket V-XXL

Komplet za 64 korisnika video portafona sadrži tri vanjska panela sa kvalitetnom kamerom visoke rezoulucije sa po 16 pozivnih tipkala, 64 videoportafonskia monitora dijagonale 7 inch, pripadajućim napajanjem za vanjske jedinice i uputama za montažu. U paketu može biti bilo koji monitor iz FineView serije monitora za ekranom dijagonale 7 inch.

Video portafon Commax CDV-70UX

 

Zašto portafonski paketi

Kupovina portafonskog ili video poratonskog sustava kroz paket znatno je povoljnija nego kupovina sustava po pojedinačnim komponentama. Kroz paket se osigurava se promptna isporuka na gradilište i sigurno neće doći do kašnjenja isporuke opreme i probijanja rokova. Kupnja kroz pakete namijenjena je profesionalcima koji se žele držati rokova i osigurati opremu onda kada im najviše odgovara. Ukratko Portafonski paketi su odličan način nabave opreme pod povoljim uvjetima.

Postavite nam pitanje.

Povratak na naslovnicu.