Konačno je iz tiska izašao i novi Commax katalog.

Nakon kašnjenja od preko 40 dana radi dodavanja novih modela i elemenata proširenja Commax sustava na svijetlo dana je stigao novi Commax katalog.

Novi Commax katalog sadrži sve aktuelne modela Commax portafoma i video portafona koji se mogu nabaviti na našem tržištu. U novom katalogu takođe su  i brojna proširenja te drugi dodaci Commax sustavima portafona i video portafona.

Za pregled ili preuzimanje kataloga koristite ovaj link. Ako vam je potrebno tiskano izdanje slobodno navratite do nas. Javite nam se jer smo tiskali smo veliku količinu i imamo dovoljno za sve.

Novi Katalog – nova koncepcija i sadržaj

Novi Commax katalog ima potpuno novi koncept predstavljanja Commax p

Commax katalog - katalog Commax proizvoda

Katalog Commax proizvoda

roizvoda i opreme.  Pomoći će svakome tko želi doći do prave informacije. U katalogu su i sve dimenzije uređaja, sheme spajanja, poneka uputa i slično. U svakome slučaju novi Commax katalog je svakako odlična publikacija. Za instalatera katakog je neizostavan. Za budućeg korinika Commax portafonskog sustava katalog je izvor ideja i rješenja.

I dalje je svima zainteresiranim na raspolaganju u naš Commax Show room sa aktelnim modelima portafona i video portafona. Svakdenvo imamo prezentacije rada Commax sustava portafona i video portafona. Naši potencijalni korisnici mogu na licu mjesta vidjeti kako sustav radi i sami ocijeniti kvalitetu Commax opreme ali i usporediti sa drugim sustavima koje su gledali ili testirali.

Kao i do sada sve što je ponuđenu u novom katalogu imamo i na lageru i sva oprema dostupna je za isporuku odmah.