Videoportafonski kompleti

Videoportafonski kompleti su unaprijed pripremljeni kompleti koji se, u pravilu, sastoje od jedne vanjske i jedne unutarnje jedinice video portafona. Kompleti su namjenjeni svima : i osobama koje žele same ugraditi sustav videoportafona ali i profesionalcima. Videoportafonski kompleti isporučuju se spremni za rad. Unutarnju i vanjsku jedinicu video portafona potrebno je postaviti na željen mjesto, povezati dvije jedinice kabelom i pustiti u rad (uključiti). Vrlo jednostavno i brzo.

Spajanje i puštanje u rad

Na našim stranicama objavljeno je mnogo raznih uputa, skica, shema spajanja i slično. Spajanje Commax videoportafnskog sustava je krajnje jednstavno i intuitivno a uz dobro “papirnatu” podršku još i lakše.

Pravilan odair

Kompleti su , u pravilu, sastavljeni od jedne vanjske i jedne unuratnje jedinice. Kod obabira kompleta treba voditi računa o eventualnim budućim proširenjima. Neki videoportafonski kompleti iz naše ponude se mogu proširiti, a neki ne. Imajte ovo na umu.

Garancija

I na ovaj tip uređaja vrijedi ista garancija kao i na uređaje koji su kupljeni pojedinačno. Kupnja uređaja u kompletu je nešto povoljnija ali sve ostalo je isto.

Prikazuje se svih 10 rezultata