Vanjske jedinice video portafona

Vanjske jedinice video portafona su ključni dio svakog video portafonskog sustava. Vanjska jedinica, kao što joj i ime kaže, se montira  sa vanjske strane vrata koja želimo kontrolirati. Pozivatelj dolazi do vanjske jedinice i pritišće pozivno tipkalo kako bi najavio svoj dolazak (pozvonio na vrata). Vanjske jedinice video portafona su opremljene kvalitetnom CCTV kamerom.  Ovo omgućava vlasniku prostora da vidi tko mu je pred vratima tj. tko je pozvonio. Vlasnik tada može, ako to želi, razgovarati sa posjetiteljem te mu, opet ako to želi, otvoriti vrata.

Materijal i tehnologoja izrade gotovo svih vanjskih jedinica iz Commax palete svrstava ih u uređaje otporne na vandalizam. Mehanička svojstva svake vanjske jedinice mogu se značajno poboljšati ugradnjom okvira za zaštitu vanjske jedinice. Ugradnja okvira za zaštitu vanjske jedinice ostavlja i odličan estetski dojam a cijeli sustav izgleda “moćnije”.

Višegodišnja garancija na Commax vanjske jedinice

Commax na komponente sustava portafona i videoportafona daje trogodišnju garanciju samo iz jednog razloga : Potpuno smo sigurni da imamo vrhunski proizvod i da garancija nikada neće niti trebati. 🙂

Ipak… lijepo je kada je nešto pod garancijom punih 36 mjeseci.

Prikazujemo 1–16 od 27 rezultata