Dodatne slušalice za videoportafone

Dodatne slušalice za videoportafone koriste se kada se sustav video portafona želi proširiti, npr. na još jednu sobu ili ured. Ako u tom drugom prostoru na koji proširujemo sustav nije bitna video komunikacija onda sustav možemo proširiti samo sa dodatnom slušalicom. Dodatna slušalica ponaša tonom poziva označava da je posjetitelj na vratima i sa njime se može razgovarati te, u slučaju potrebe, otvoriti vrata. Neke dodatne slušalice mogu ostvariti i interfonsku vezu sa monitorom pa se mogu koristiti i kao interkom uređaji.

Commax dodtane slušalice za proširenje

Svi uređaji iz Commax palete portafinskih, video portafonski, interfonskih i sličnih uređaja predstavljaju kvalitetna i pouzdana tehnička rješenja. Svaki od Commax uređaja je u svojoj kategoriji među najboljima u svijetu. Isto vrijedi i za dodatne slušalice za videoportafone

Opća karakteristika Commax uređaja je vrlo velika izdržljivost i dugotrajnost. Lijep i nagrađivan dizajn je nešto što Commax uređaje izdavaja od svih ostalih.

Commax je dobitnik brojnih nagrada za dizajn na mnogim svjetskim izložbama.

Višegodišnja garancija

Commax na sustave portafona i videoportafona daje trogodišnju garanciju sam iz jednog razloga : Potpuno sno sigurni da imamo vrhunski proizvod i da garancija nikada neće ni trebati.

Prikazuje se svih 2 rezultata