Commax video portafoni

Video portafoni Commax su zaista savršen spoj profinjene elegancije, vrhunskih performansi, super kvalitete proizvoda i završne obrade. Svaki Commax video portafon zaista oplemenjuje prostor u koji se ugradi. Commax uspješno razvija video portafone već pola stoljeća a to ne može biti slučajno.

Opća kompatibilnost

Svi monitori iz Commax ponude kompatibilni su sa svim vanjskim jedinicama koje su opremljenje kamerom i moguće ih je kombinirati u svim kombinacijama. Moguće je i stari monitor zamjeniti novim ili zamjeniti monitore u dva stana, u slučaju da stanari tako požele.

Jednostavna upotreba

Video portafoni iz Commax ponude izuzetno su jednostavni za koršetenje i održavanje. Iako se odlikuju brojnim opcijama i raznim mogućnostima osnovne funkcije videoportafona kao što su razgovor sa posjetiteljem i otvaranje (ili neotvaranje) vrata su uvijek na dohvat ruke.

Proširenja video portafonskih sustava

Video portafonski sustavi iz Commax ponude mogu se proširiti dodatnim audio slušalicama kojima se takođe može komunicirati sa posjetiteljem, manipulirati bravom na ulaznim vratima ili komuncirati sa glavnim monitorom (odnosno osobom koja ispred njega stoji). U sustav je moguće ugraditi više monitora koji rade zajedno.

Za slanje neobaveznog informativnog upita sljedite ovaj link !