Zaštita vanjske jedinice od vremenskih utjecaja

Zaštita vanjske jedinice od vremenskih utjecaja je vrlo bitan faktor kod montaže sustava portafona ilvideo portafona. Iako su Commax vanjske jedinice predviđene, projektirane i izrađene da traju izuzetno dugo i u ekstremnim vremenskim uvjetima ugradnja zaštitnog krovića je preporučljiva. Oprema za zaštitu vanjske jedinice od atmosferskih utjecaja (ponajprije kiše i snijega) ima i zavidan estetski utjecaj na vanjsku jedinicu. Ona izgleda daleko moćnije i ostavlja bolji dojam.

Ugradnjom okvira koji ujedno i štiti vanjsku jedinicu portafona poboljšava se i mehanička otpornost i smanjuje se mogućnost utjecaja vandalskog ponašanja na rad uređaja.

Commax originalna oprema za zaštitu vanjske jedinice

Svi uređaji iz Commax palete portafinskih, video portafonski, interfonskih i sličnih uređaja predstavljaju kvalitetna i pouzdana tehnička rješenja. Svaki od Commax uređaja je u svojoj kategoriji među najboljima u svijetu.

Opća karakteristika Commax uređaja je vrlo velika izdržljivost i dugotrajnost. Lijep i nagrađivan dizajn je nešto što Commax uređaje izdavaja od svih ostalih.

Commax je dobitnik brojnih nagrada za dizajn na mnogim svjetskim izložbama.

Višegodišnja garancija

Commax na sustave portafona i videoportafona daje trogodišnju garanciju sam iz jednog razloga : Potpuno sno sigurni da imamo vrhunski proizvod i da garancija nikada neće ni trebati.

Prikazujemo 1–16 od 17 rezultata