RFID kartice i privjesci

RFID kartice i privjesci za identifikaciju i autorizaciju pristupa koriste se za kontrolu pristupa objektu. Kada su neka vrata opremljena sustavom za kontrolu pristupa kao što je portafon ili video portafon koji ima ugrađen i čitač kartica ili privjesaka (RFID) mogu se koristiti privjesci i kartice. Korisnik tada jednostavno prilazi vratima te karticu ili privjesak prinosi čitaču. Ako je kartica ili privjesak prepoznat u sustavu vrata se otvaraju, a ako nije ostaju zaključana. Ovo je vrlo zgodan dodatak portafonu koji eliminira traženje ključa pred vratima i “gađanje” brave. 🙂 RFID kartice i privjesci nemaju ograničen rok trajanja.

Općenito o Commax opremi

Svi uređaji iz Commax palete portafonskih, video portafonskih, interfonskih i sličnih uređaja predstavljaju kvalitetna i pouzdana tehnička rješenja. Svaki od Commax uređaja je u svojoj kategoriji među najboljima u svijetu. Opća karakteristika Commax uređaja je vrlo velika izdržljivost i dugotrajnost. Lijep i nagrađivan dizajn je nešto što Commax uređaje izdavaja od svih ostalih.

Višegodišnja garancija

Commax na sustave portafona i videoportafona daje trogodišnju garanciju samo iz jednog razloga : Potpuno smo sigurni da imamo vrhunski proizvod i da garancija nikada neće ni trebati.

Prikazuje se svih 5 rezultata