Element za kontrolu vrata

Elektroprihvatnici su elementi koji omogućavaju kontrolu vrata pomoću portafonskog ili videoportafoskog sustava ili pomoću drugog sustava kontrole pristupa. Elektroptihvatnici se ugrađuju u štok vrata koja se trebaju kontrolirati i spajaju se na sustav kontrole pristupa (portafon, videoportafon ili drugi sustav kontrole pristupa).

Vrste i napajanje

Postoje razne vrste elektroprihvatnika za vrlo različite namjene i tipove vrata. Mi nudim nekoliko osnovnih tipova koji pokrivaju najveći broj potreba kod ugradnje sustava portafona, videoportafona ili kontrole pristupa općenito. Napajanje za kontrolu vrata uvijek treba izvesti u posebnom strujnom krugu bez obzira radi li se o izmjeničnom ili istosmjernom pogonu i rai li sustav na 12V ili 24V.

Kvalitetni elektroprihvatnici

U ponudi imamo samo kvalitetne elektroprihvatnike koji cjenovno malo odskaču od najjeftinijih koji se nude na tržištu, no ugradnjom kvalitetnog uređaja uvijek rješavamo problem trajno. To opravdava razliku u cijeni.

Električna brava

Elektroprihvatnik i električna brava se razlikuju ali u konačnici rade istu stvar. Oni, kao i elekrična brava omogućavaju kontrolu nad otvaranjem vrata putem portafona ili videoportafona.

Prikazujemo 1–16 od 26 rezultata