Pribor za portafonske i videoportafonske sustave

Originalni Commax pribor obuhvaća ponajprije kroviće za zaštitu vanjskih jedinica od  atmosferskih utjecaja, najviše kiše i snijega. Osim krovića u ponudi u su i pumpe za zatvaranje vrata, ispravljači i napajanja, elektroprihvatnici i slično.

Pribor za zaštitu od kiše i snijega

Originalni Commax pribor za portafone i video portafone osmišljen je da bi ionako trajnm i kvalitetnom proizvodu dodatno produžio vijek trajanja. Ugradnjom originalnog Commax pribora za portafone i video portafone značajno se povećava i mehanička čvrstoća vanjske jedinice sustava. Commax pribor dizajniran je ponajprije da pruži zaštitu vanjskim jedinicama ali ni estetska komponenta nije i ne može biti zanemarena.

Izvori napajanja

Izvori napajanja Commax portafona i ideoportafona koje nudimo su stabilizirani ispravljači potpuno kompatibilni sa bilo kojim Commax sustavaom portafona ili videoportafona iz naše ponude.

Elektroprihvatnici

Nudimo nekoliko elektroprihvatnika koji se uklapaju u najveći broj želja naših partnera i odgoravaju gotovo svakom zahtjevu koji korisnici postavljaju. Elektroprihvatnici koje nudimo su, kao i sve iz Commax ponude, iznimno kvalitetni i dugotrajni. Imamo elektroprihvatnike koji rade na istosmjernu ili izmjeničnu struju, sa mehaničkom kočnicom ili bez nje.

Za slanje neobaveznog informativnog upita sljedite ovaj link !