Audioportafonski kompleti za 1 ili 2 korisnika

Audioportafonski kompleti za 1 ili 2 korisnika namjenjeni za manje objekte ili urede. Koriste se za kontrolu vrata i internu komunikaciju između pozivatelja i jednog ili dva korisnika. Mali audioportafonski kompleti iz Commax ponude su cjenovno vrlo prihvatljivi. Bez obzira na vrlo malu cijenu uređaja i ovaj Commax uređaj izuzetno je kvalitetan i dugotrajan. Audioportafonski kompleti  pozdani su u radu kao i svaki uređaj iz Commax palete proizvoda.

Ugradnja audioportafonskog kompleta

Ugradnja kompleta iz Commaxa je vrlo jednostavna i zahtjeva osnovna tehnička znanja i vještine. Ugradnju audioportafonskog kompleta je ipak najbolje prepustiti stručnjaku i profesionalcu ali i samouki majstori lako će ugraditi manji sustav koje će zasigurno proraditi od prve.

Ponuda kompleta

Audioportafonski kompleti za 1 ili 2 korisnika isporučuju se u kompletu koji je samo potredno spojiti na instalaciju i odmah je spreman za rad. Audio portafonski kompleti za 1 ili 2 korisnika nisu predviđeni za daljnja proširenja. Ukoliko je potrebno dodati veći broj korisnika informaciju o tome tipu portafonskog sustava možete potražiti ovdje.

Prikazuje se svih 3 rezultata