Audio portafoni za ugradnju u objekte

Commax nudi cijelu paletu kvalitetnih, lijepih, otpornih i dugotrajnih audio portafona i interfona za sve vrste poslovnih i privatnih objekata. Audio portafoni iz Commaxa potpuno su pouzdani i “error free” proizvodi sa trogodišnjom garancijom. Ugradnja i održavanje su vrlo jednostavni.  Rukovanje ugrađenim sustavom je vrlo intuitivno i ne zahtjeva od korisnika nikakvo prethodno znanje niti tehničko obrazovanje.

Interfonski sustav za kontrolu ulaska u zgradu

Kontrola ulaska u zgradu je način primarne zaštite objekta od devastacije ali i od raznih drugih negativnih pojava i kaznenih djela. Statistike jasno pokazuju da su kaznena djela provale, pokušaja provale,  prepada i drske pljačke manje učestala oko 10 puta u objektima kojima su ugrađeni audio portafoni. Audio portafon na jednostavan način onemogućava (ili barem bitno otežava) nepoželjnim posjetiteljima ulaz u objekt. Svaki korisnik je u mogućnosti upravljati sa ulaznim vratima iz svoga stana tako da može pustiti u zgradu ili kuću samo onoga koga zaista i želi pustiti.

Dodatne opcije i proširenja

Kao dodatnu opciju audio portafonskih sustava Commax nudi i mogućnost otvaranja ulaznih vrata pomoću kartice ili privjeska za ključeve. Ovo u praksi znači da stanari ne moraju vrata svaki puta otvarati ključem nego mogu jednostavno prinjeti svoju karticu ili privjesak čitaču, a sustav će im otvoriti vrata. Vrlo zgodna opcija.

Video portafonija

Commax audio portafoni nisu proširivi sa video portafonima (obrnuto jesu) te ako trebate video portafon slijedite ovaj link.

Za slanje neobaveznog informativnog upita sljedite ovaj link !