Commax ima adekvatan  odgovor i  opremu za svako portafonsko pitanje.

Commax kroz svoju zaista široku paletu portafonskih i videoportafonskih rješenja može ponuditi adekvatnu opremu i soluciju za svaki objekt koji treba kvalitetno i trajno portafonsko rješenje.

Commax portafoni i videoportafoni koncipirani su tako da su vrlo jednostavni za

Commax - portafonska i videoportafonska rješenjakorištenje i za njihovu svakodnevnu upotrebu nije potrebno nikakvo tehničko predznanje. Svojim izuzetnim dizajnom, vrhunskom kvalitetom izrade te briljantnom završnom obradom baš svakog uređaja iz široke palate Commax portafona i videoportafona svaki izazov postavljen pred Commax uređaje dobiti će adekvatno rješenje.

Commax portafoni namjenjeni su za ugradnju u individualne objekte i u srednje ali i u velike stambene zgrade s izuzetno velikim brojem pojedinačnih korisnika portafona ili videoportafona (npr. stanara).

U ponudi su setovi  za jednog korisnika : jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica i to u varijanti audio portafona ili videoportafona, Commax nudi i pojedinačne vanjske jedinice ili pojedinačnje videoportafonske monitore a sve jedinice su međusobno kompatibilne i broj kombinacija je gotovo neograničen.

Za objekte sa nekoliko stanova moguće je izvesti kombinirani portafonski sustav. Neki stanovi mogu imati ugrađen monitor i koristiti videoportafon a neki samo slušalicu i koristiti sustav kao audioportafon.

Na većinu videoportafonskih monitora iz Commax ponude moguće je dodati dodatnu slušalicu i ostvariti komunikaciju između ugrađenih portafonsih jedinica.

Moguće su razne kombinacije unutarnjih i vanjskih jedinica Commax portafona i videoportafona u većim ili manjim sustavima sa jednom zajedničkom značajkom : Vrhunska Commax kvaliteta, izuzetno dug vijek trajanja, pouzdanost u radu, vrlo bitna estetska komponenta i Commaxova funkcionalnost sustava.

Ukratko : Commax ima rješenje za svako portafonsko pitanje…