Commaxova tri postulata : kvaliteta, dizajn, trajnost

Commax kvaliteta je najvažnije Commaxovo oružje u borbi za prevlast na tržištu portafona i video portafona. Kroz dugi niz godina tvornica Commax je vlasništvo iste obitelji. I to obitelji koja je osmislila Commax brand još davne 1968 godine i od tada upravlja proizvodnjom ali i kvalitetom Commax sustava portafona i videoportafona.

Kroz godine Commax se izborio za vodeće mjesto u svjetskoj industriji uređaja za internu komunikaciju.  Commax nije podlegao iskušenjima jeftine hiperprodukcije u kineskim tvornicama nego je ostao vjeran svojoj izvornoj ideji: proizvodnja i plasman vrhunskih i trajnih portafonskih i video portafonskih uređaja. I to u vlastitim pogonima, sa kvalitetnim materijalima i rigoroznom kontrolom kvalitete.

Commax je svojom nenadmašnom i svjetski poznatom kvalitetom te izuzetnim i nagrađivanim dizajnom već gotovo pola stoljeća svjetski leader u proizvodnji portafona i videoportafona. Unazad tridesetak godina za lijep vanjski izgled ali i za ergonomski dizajn brine se skupina nagrađivanih talijanskih dizajnera okupljenih oko Commax projekta.

Sjedište i proizvodni pogoni tvrtke Commax su u Koreji. Commax svoja predstavništva ima širom svijeta. I svi zajedno radimo na istom projektu. Commax projektu : izvrsnih uređaja za internu komunikaciju. I ne samo to! Naš cilj je i oplemenjivanje svakoga prostora u koji se bilo koji Commax uređaj ugradi.

Commax kvaliteta

Commax kvaliteta i pouzdanost prije svega

Commax kvaliteta : već pola stoljeća

Još od davne 1968 godine Commax proizvodi vrhunske uređaje za komunikaciju te tokom godina uvodi brojne inovacije u sustavima portafonije i interfonije.

Audioportafonski i videoportafonski sustavi iz Commaxa danas su tehnološki napredni i u svakom pogledu superiorni. Vrhunski dizajn, fenomenalna završna obrada proizvoda, izuzetna trajnost Commax uređaja za internu komunikaciju i jednostavnost korištenja Commax audio i video interfonskih sustava izdvaja ove uređaje iznad konkurencije.

Commax kvaliteta uređaja za internu komunikaciju poznata je svima koji su ikada imali kontak sa Commax video ili audio poratfonima. U Commaxu se trude napraviti još bolje i kvalitetnije uređaje jer nije lako ostati u svjetskom vrhu.

Commax : kvaliteta, dizajn  i trajnost kao imperativ