Commax Genius

Commax Genius ili skraćeno C.Gen! je projekt Commaxa u suradnji sa lokalnim distributerima kojem je cilj pomoći korisniku u osmišljavanju, projektiranju,  odabiru, nabavi, ugradnji, korištenju i održavanju  Commax portafonske i video portafonske opreme.

Ideja tehničke podrške korisnicima

Osnovna ideja Commax Genius projekta je pružiti korisniku Commax opreme još bolje iskustvo u

Commax Genius - odgovri na sva Commax pitanja

Commax Genius – odgovri na sva Commax pitanja

odabiru i korištenju portafonske i video portafonske opreme. I pored svoje apsolutne superiornosti ali i jednostavnosti ugradnje,  korištenja i održavanja Commax opreme korisncima je često potreban savjet u tehničkom smislu. Tu nastupa “Commax Genius Squad” ili skraćeno C.Gen!.

U situacijama kada se odlučuje o ugradnji sustava portafona ili video portafona i kada se planira kako bi taj sustav trebao raditi i čemu treba služiti od iznimne je važnosti dobiti savjet iskusnog stručnjaka. Ovaj projekt ima za cilj baš to. U velikom broju slučajava prosječnom korisniku treba bolje pojašnjenje od onoga koje može dati prodajni predstavnik. Bez obzira što većina Commax prodavača odlično poznaje tehničke karakteristike i mogućnosti Commax opreme ponekad to jednostavno nije dovoljno i potreban je savjet iskusnog stručnjaka kojem je pravilno funkcioniranje sustava na prvom mjestu.

Princip “nema neodgovorenih pitanja”

Commax Genius ima zadatak korisniku pomoći u potpuno tehničkom smislu. Objasniti mu kako što radi. Pojasniti korisniku koji je najbolji način za rješenje nekoga konkretnog problema i kako iz određenog sustava izvući maksimum.

Commax Genius nije komercijalni predstavnik niti prodavač opreme. On je iskusan tehničar, širokoga znanja i sa velikim iskustvom u pogledu portafonskih i video portafonskih sustava. Njegov jedini zadatak je pomoći korisniku. Uputiti korisnika da bi njegovo iskustvo sa Commax opremom bilo savršeno. Njegov osnovni zadatak je da niti jedno pitanje ne ostane bez odgovora.

Što učiniti

Ako imate bilo kakvo pitanje tehničke prirode ili jednostavno tebate savjet u vezi projekta na kojem radite ili planirate raditi potičemo vas da sa javite našemu stručnjaku kojemu je pravo zadovoljstvo odgovarati na vaša pitanja. Kliknite na ovaj link i postavite svoje pitanje.

Naši Commax stručnjaci raduju se suradnji sa vama.