Commax : Nagrađivani dizajn

Umjetnost komunikacije je ono što najbolje opisuje Commaxov nagrađivani dizajn. Talijanski dizajneri zaduženi za Commaxov vizualni identitet rade zaista odličan posao. Ovo potvrđuju mnogodbrojne nagrade za izuzetan dizajn Commaxovih proizvoda dobivene na različitim međunarodnim sajmovima i izložbama.

Commaxovi video portafoni donose dašak umjetnosti i diskretni tračak  profinjene elegancije i zasigurno vizualno oplemenjuju svaki prostor u koji se ugrade.  Estetici prostora daju jednu novu i razigranu estetsku notu uz Commaxovu, svima dobro poznatu, funkcionalnost.

Umjetnost komunikacije i oplemenjivanje prostora

U Commaxu se estetici poklanja vrlo velika pažnja jer u uređenju modernih interijera jednostavno nije dovoljna vrhunska kvaliteta i funkcionalnost.  Bez suvremenog dizajna, plemenite profinjenosti i vrhunske estetike uređaja koji postaju dio nekoga interijera vrhunski uređaj nije kompletan.

umjetnost komunikacije

Umjetnost komunikacije IF design award

Mnogi Commaxovi modeli portafona i videoportafona nagrađeni su brojnim prestižnim nagradama za dizajn.  I ovo je jedna od činjenica koja Commax portafone i videoportafone značajno izdvaja od prosječnosti konkurentskih uređaja i ponude.

Dizajn kao imperativ

Kako se pod dizajnom općenito podrazumjeva umjetničko oblikovanje predmeta za svakodnevnu upotrebu angažman talijanskih dizajnera – umjetika koji su osmislili Commaxov današnji izgled je u punom smislu riječi potez koji je rezultirao dozom umjetnosti u svakodnevnoj komunikaciji i životu općenito.

Umjetnost komunikacije i ona doza umjetnosti koju svaki Commax videoportafonski monitor nosi sa sobom je nešto što će svakako oplemeniti svaki prostor u koji se ugradi.

Ako želite i svoj životni prostor oplemeniti Commax uređajima za komunukaciju onda ste na pravom mjestu. Izaberite neki od izuzetno lijepih i funkcionalnih Commax videoportafona i oplemenite svoj prostor komadićem umjetnosti sa praktičnom funkcijom.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi funkcioniranja Commax portafonskih ili video portafonski sustava ili biste neki od modela željeli vidjeti uživo pozivamo vas da nam se javite putem ovoga obrazca za postavljanje pitanja. Na svaki vaš upit odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

Commax : donosi dašak umjetnosti u komunikaciju