Cjenik Commax proizoda

Cijene portafona i opći cjenik Commax proizvoda dostupan je registriranim posjetiteljima Commax web portala.

Za download aktualnog  Commax kataloga sa svim proizvodima slijedite ovaj link.

Registrirajte se da bi mogli koristiti sve pogodnosti i funkcije koje nudi portal Commax.hr.

  • Cijene pojedinih proizvoda
  • Promotivne akcije i popuste
  • On line narudžbe za registrirane posjetitelje
  • Download svih aplikacija i uputa za sustave i elemente sustava iz naše ponude
  • Tehnička podrška
  • Produženu garanciju na sve Commax proizvode

Za registraciju na Commax portal sljedite ovaj link

Cijene portafona

Cijene portafona

Cijene portafona i portafonske opreme od Commaxa

Commax cjenik portafonske i videoportafonske opreme dostupan je na službenim Commax stranicama ovoga portala. Pristup cjeniku, pojedinačnim cijenama opreme i mnogim drugim podacima omogućen je i dostupan našim registriranim korisnicima. Ako još niste registrirani korisnik Commax.hr portala sada je pravo vrijeme da postanete. Link!

Kako postati registrirani korisnik Commax.hr portala

Registracija na Commax.hr portal je iznimno jednostavna i ne traje duže od 30 sekundi. Potrebno je unjeti važeći e-mail, izabrati željenu lozinku te verificirati uneseni e-mail. Stoga odvojite 30 sekundi i registrirajte se na Commax.hr portal koji nudi sve relevantne informacije o Commax sustavima, ali i o problematici portafona i videoportafona općenito. Za registraciju sljedite ovaj link.

Politika cijena

Cijene portafona objavljene na Commax.hr portalu su preporučene cijene za proizvode, sustave i komponente sustava koji se nude na našem tržištu i predstavljaju okvirne cijene po koljima bi se ta vrtsa opreme trebala pojavljivati na tržištu. Cijene opreme, sustava i komponenenata sustava na tržištu, dakako, mogu varirati u ovisnosti od trgovca, instalatera, drugih realnih troškova (prijevoz, dostava, projektna dokumentacija i slično). Okvirna cijena koja je objavljena na Commax.hr portalu je odličan orijentir. Ukoliko nuđena cijena za istu ili sličnu opremu znatno i bezrazložno odudara od cijena na commax.hr portalu postoji mogućnost da se radi o opremni koja nije originalna ili nije došla na tržište legalnim i uobičajenim putevima. Znatno niže cijene obično znače da je u pitanju oprema koja je samo nalik originalnoj Commax opremi, koja po svojim karakteristikama nije ni blizu originalnoj Commax kvaliteti. Ako niste sigurni nudi li vam se originalna Commax oprema sljedite ovaj link i uputite nam pitanje na koje ćemo rado odgovoriti. Za postavljanje pitanja sljedite ovaj link.

Cijene Commax dionica na burzi možete provjeriti ako sljedite ovaj link.